Ahmet Yesevi İlkokulu
Yeşil Mah.4222 Sok. No1 Tarsus/Mersin

VİZYON

Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ’ün çizdiği yolda ve Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Cumhuriyetin niteliklerinden güç alan, bağımsız düşünme yeteneğine sahip, bilimsel ve teknolojik gelişmelere duyarlı, toplumsal değerlerin bilincinde, çevresine duyarlı, yaratıcı fikirler üretebilen gençler yetiştirerek ülkemizin çağdaş, demokratik ve laik yapısını koruyarak yurdumuzun çağdaş milletler seviyesine çıkartmaktır.

MİSYON

Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile sürekli gelişimle öncü olmaktır.

BAŞARILAR

İki yıl üst üste Kız futbol Takımı İl Şampiyonluğu,5 Dalda Atletizm İlçe Şampiyonluğu ve il 2.liği,İlçe Masal Anlatma Yarışması 1.liği.İlçe tarafından okulumuza belirlenen hedef SBS puanının 310 olarak fazlası ile tutturulması.
Kütüphane Kitap Sayısı :1903

İKİLİ